63 % av våre andelseiere møtte opp, det er fantastisk og det gjør den kommende jobb lettere.
Takk til alle som kom, håper dere fikk svar på spørsmålene.
Vi tar alt med oss og kommer i løpet at 5-6 dager til å legge ut presentasjonen vi viste og svar på de spørsmål som ble stilt. Hege fra Bori samlet spørsmålene, vi kommer fort tilbake med svar.
Har du spørsmål som du ikke fikk stilt ? ;-) send e-post til post@skarer...asen2.no eller direkte til styreleder bs@birgith.no - vi svarer fortløpende og følger opp på våre hjemmesider Spørsmål og svar.
Og husk ..... det blir beboermøte for Skårer Terrasse 18-22 og Skårerlia 20-22 - onsdag 22.03 --
Beboermøte for Skårerlia 16-18, Skårer Terrasse 6-16 -- blir 14.06 -- det er HELT NØDVENIDG AT DU DA STILLER OPP og får bestemt hvordan du ønsker at ditt fremtidige toalett og bad skal se ut. ...
Styret kan ikke gjøre dette alene, men sammen kan vi få dette prosjekt i havn og alle skal få en fornyelse av andelen som også vil øke verdien av andelen både i dag og i morgen.
Ta kontakt om noe er uklart :-) igjen takk for oppmøtet
Og det spørsmål som alle hadde lyst å stille men ingen gjorde . Nei det blir ikke økning på ca kr 1100 pr måned - det blir en økning i underkant av kr 800,-. og det kommer ny beregning i 1kvartal 2018 - hvis det ikke blir rente endring ser vi for oss at det blir litt rimeligere