Saken kom på Facebook 07.06 – tror at  flere kan være interessert og derfor legges saken også inn på disse sider

Vi fikk spørsmålet: 

Er det ingen som kan få tatt den forferdelige furua med grener kun på en side som står utenfor terrassene til ST 8 i samme slengen da 😉 den søpler noe veldig 😯

Birgith Sørensen Beklager det tok litt tid før svar kommer. Fakta måtte sjekkes og ”arbeidsutvalget” måtte informeres og gi uttrykk for sin mening.
Å felle treer – å ikke felle treer det er det store spørsmål. …
Senest i går sto jeg ute og pratet med 2 beboer som sa klart ifra at nå må vi beholde de treer vi har, og tenke på å plante nye treer i god tid før vi tar gamle.
I den tiden jeg har vært styreleder har vi ikke mottatt noe forslag om at dette treet eller de andre treer som står der burde felles. Treet ser frisk ut, det er ikke sykt, det er ikke råtten. Hadde det hatt grener inn mot blokken ville det kommet tett på altanen.
Men dersom det er et flertall i blokken for at treene skal bort, imøteser styret et forslag med navn på beboer som er for og mot. Da vil styret behandle saken og da må vi først ta det opp med Skåreråsen 3, treet er deres og det står på deres tomt. ER det ikke flertall kan jo alle andelseiere innsende forslag til generalforsamling april 2017. 
Se også  /arbeidsnotat vedr våre grønne områder